Justin Bieber cinsel taciz iddiaları hakkında konuştu

Yayın tarihi: 22 Haziran 2020 Pazartesi 2:03 pm - Güncelleme: 22 Haziran 2020 Pazartesi 2:03 pm

Şarkıcı Justin Bieber, hakkındaki cinsel taciz iddialarını reddederek, “Twitter ve yetkililerle hukuki yollara başvurmak için çalıştığını” söyledi.

20 Haziran’da Danielle isimli bir Twitter hesabı, şarkıcı Justin Bieber hakkında kendisini cinsel tacize maruz bıraktığı iddia etmişti. Bieber ile 21 yaşındayken tanıştığını söyleyen Twitter kullanıcısı, Bieber’ın Mart 2014’te kendisi ve arkadaşlarını bir otele çağırdığını, daha sonra otelde bir odada kendisini taciz ettiğini söylemişti. Bieber hakkında cinsel taciz iddialarında bulunan hesap kısa süre içinde kapanmış, söz konusu kişiye ise ulaşılamamıştı.

İddialar ilk olarak Bieber’ın menajeri tarafından yalanlandı. Alison Kaye, bahsedilen tarihte olayın yaşanmasının ‘imkansız’ olduğunu söyledi ve tweet’te adı geçen otelde kalınmadığını belirtti.

Aynı gün Justin Bieber ise konuya ilişkin tweet atarak bahsedilen günde başka bir yerde kaldığına dair fotoğraflar paylaştı ve o tarihte kız arkadaşı olan Selena Gomez’le olduğunu söyledi. Bieber, Twitter’da şunları yazdı: Bu hikâyede doğru bir taraf yok. Her cinsel taciz iddiası çok ciddiye alınmalı bu nedenle yanıt vermem gerekiyor. Ancak bu hikâye mümkün değil. Twitter ve yetkililerle hukuki yollara başvurmak için görüşüyorum”