Justin Bieber, cep telefonunun olmadığını açıkladı

Yayın tarihi: 16 Mart 2021 Salı 9:30 am - Güncelleme: 14 Mart 2021 Pazar 3:40 pm

Justin Bieber , cep telefonunun olmadığını açıkladı. Billboard’a konuşan “milyonların sevgilisi” olan şarkıcı, kendisine kimin ulaşabileceğini sınırlayabileceği cihazları tercih ediyormuş. Bieber  iletişim için bir iPad kullandığını söyledi.

Cep telefonu hayatımızın büyük bir parçası. Ufak çocuklardan tutun herkes telefon kullanıyor. Şöhrete küçük yaşlarda başlayan Bieber ise telefon kullanmıyormuş. Bieber cep telefonu kullanmamasıyla ilgili, “Sınırların nasıl olacağını kesinlikle öğrendim ve kimseye bir şey borçlu olduğumu düşünmüyorum,” şeklinde konuştu. “Cep telefonu kullanmamak bana sadece hayır diyebilmeme ve bunda kararlı olmama yardımcı oldu. Kalbimin insanlara yardım etmek istediğini]öğrenmeme yardımcı oldu, ama ben her şeyi yapamam.” ifadelerinde bulundu.

Justin Bieber

Justin, yıllar boyunca düzenli olarak iPad’ini kullanırken toplum içinde görüldü. Şarkıcı geçmişte bir cep telefonu kullanırken de görülmüştü. Justin, verdiği demeçte eşi Hailey’den tatlı bir şekilde bahsetti. Şarkıcı, sabah 8’de uyandığını ve model eşiyle zaman geçirebilmesi için akşam 6’da çalışmayı bıraktığını açıkladı. Şarkıcı, altıncı stüdyo albümü Justice’in yayınlanmasından önce, ilk kez bir plak yapma sürecinden keyif aldığını da itiraf etti. Justin, perşembe günü hayranlarının sosyal medyada heyecanlanmasının ardından albüm şarkı listesi hakkında bilgi verdi.

Justin Bieber geçtiğimiz günlerde Justice adlı altıncı stüdyo albümünün 19 Mart’ta yayınlanacağını duyurdu. Şubat ayında albümü duyuran müzisyen, sosyal medyada şunları yazdı: “Bu kırık gezegende çok fazla yanlışın olduğu bir zamanda, hepimiz insanlık için şifa ve adalet istiyoruz.”

Apple Avrupa yatırımlarına ağırlık verecek: Türkiye’yi etkiler mi?