Aleyna Tilki: Justin Bieber bana yürüdü

Yayın tarihi: 2 Ocak 2022 Pazar 9:57 am - Güncelleme: 2 Ocak 2022 Pazar 10:43 am

Pop şarkıcı Aleyna Tilki Youtube’de katıldığı bir programda “Sana DM’den yürüyen bir ünlü gösterir misin?” sorusuna “Türkiye’den yürümeyen kimse kalmadı ama yabancılardan Justin Bieber Los Angeles’ta bana yürüdü” diyerek yanıt verdi.

Aleyna Tilki sorulara cevap verilmemesi halinde, kötü tatların denenmek zorunda kalındığı formatlı bir Youtube programına konuk oldu. Burada kendisine yöneltilen “Sana DM’Den yürüyen bir ünlü gösterir misin?” sorusunun yöneltildiği genç şarkıcı yine çok konuşulacak bir yanıt verdi.

“TÜRKİYE’DE YÜRÜMEYEN KİMSE KALMADI”

Kendisine Türkiye’de yürümeyen kimsenin kalmadığını söyleyen Tilki, yabancı örnek vermek istediğini söyleyerek, bir otelin lobisinde masa  için beklerken yaşadıklarını şu şekilde ifade etti:

“Sürekli kulağıma bir şeyler söylüyordu. Ben de bunu yapmamasını rica ettim. Sonra bana masa ayarlatacağını söyledi. Önlü arkalı masalarda oturduk. Ben de kendime söylediğim kahveden bir fincan ikram ederek teşekkür ettim. O da bana gitmesi gerektiğini söyledi.”

Olayların Justin Bieber’in evliliğinden önce yaşandığını ve Bieber’i tanımadığını söyleyen Tilki, “İki kadının onunla fotoğraf çektirmek istemesi üzerine garsona kim olduğunu sordum ve kim olduğunu o şekilde öğrendim” dedi.

Tilki’nin iddialarına göre, dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, şimdilerde aynı otele eşi Hailey Bieber ile sık sık gidiyor.

Aleyna Tilki saplantılı ‘hayranını’ korku ile anlattı!