Jurassic World Dominion setinde koronavirüs rüzgarı

Yayın tarihi: 10 Ekim 2020 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma 11:56 am

Sinemaseverlerin merakla bekledikleri Jurassic World Dominion için üzücü haber geldi. İşte detaylar.

Jurassic World serisinin yeni filmi Jurassic World Dominion ‘ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyordu. Kadrosunda Jake Johnson, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum gibi isimlerin yer aldığı yapım geçtiğimiz günlerde 1 yıl ertelenmişti.

Colin Trevorrow’un yönetmenliğini üstlendiği yapım normal şartlarda 11 Haziran 2021’de vizyona girecekti. Fakat süregelen koronavirüs salgınından ötürü Jurassic World’ün yeni filmi de 10 Haziran 2022 tarihine ertelendi.

Jurassic World Dominion

Geçtiğimiz günlerde Jurassic World’ün setinden yeni bir görsel daha paylaşıldı. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yapılan paylaşımda bebek bir dinozoru maske takmış olarak görüyoruz. Bu aslında şu anlamı taşıyor. Film setinden birden fazla kişinin covid-19 testi pozitif çıktığı için çekimlere ara veriyoruz.

Aslında artık film çekimlerinin virüs salgınından ötürü durdurulmasına alıştık. Keza şimdiye kadar pek çok filmin setinden de benzer açıklamalar gelmişti. Neyse ki Jurassic World 3 çekimleri öyle uzun bir süreliğine durdurulmayacak. Filmin çekimlerinin 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde tekrardan başlaması planlanıyor.

Zaten filmin vizyona girmesine de daha 2 sene gibi bir zaman dilimi bulunuyor. Dolayısıyla şu reddede yaşanacak olan gecikmelerin vizyon tarihini ertelemesi pek de mümkün değil diyebiliriz.

En çok satan telefon açıklandı! İşte o telefon!