Jurassic World Battle At Big Rock isimli kısa film YouTube üzerinden yayınlandı

Yayın tarihi: 20 Eylül 2019 Cuma 11:45 am - Güncelleme: 20 Eylül 2019 Cuma 11:45 am

Colin Trevorrow’un kaleme aldığı Jurassic World Battle At Big Rock isimli kısa film YouTube üzerinden yayınlandı. Bilindiği üzere Trevorrow Jurassic World filminin yönetmen koltuğunda oturuyordu. Ayrıca Jurassic World Fallen Kingdom filminin senaryosunu da Trevorrow kaleme almıştı.

2021 yılında vizyona girmesi planlanan Jurassic World 3 ile tekrardan yönetmen koltuğuna oturacak olan Trevorrow, bir süredir üzerinde çalıştığı kısa filmi Jurassic World Battle At Big Rock’ı YouTube üzerinden yayınladı.

Battle At Big Rock, Fallen Kingdom filminde yaşananlardan 1 yıl sonrasını konu ediniyor. Hatırlanacağı üzere Fallen Kingdom filminin sonunda yüzlerce dinozor etrafa dağılmıştı. Görünen o ki önümüzdeki yıl yayınlanacak olan Jurassic World 3 filminde, dinozorların insanların arasında gezindiği bir dünyaya tanıklık edeceğiz.

21. yüzyılın en iyi 10 filmi!

Zaten Battle At Big Rock da bu durumu net bir şekilde gözler önüne seriyor. Big Rock parkında kampa giden bir ailenin dinozorlar ile yaşadığı maceraya odaklanan filme yukarıdan göz atabilirsiniz.