Jokey Halis Karataş ata yumruk attı!

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 7:35 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 7:35 pm

Birçok önemli yarış kazanan ünlü jokey Halis Karataş, İstanbul yarışlarının 7. koşusunda bindiği ‘Arts Man’ adlı isme ‘box’ta yumruk attı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda bugün koşulan yarışlarda Halis Karataş, bindiği ata yumruk attı!

Günün 7. koşu olan yarışda Müzeyyen Karabulut’un sahibi olduğu Arts Man isimli ata binen Karataş, ‘box’a girmekte ısrar eden atın yerine geçmesinin ardından şiddetli bir yumruk attı! Bu görüntüler Twitter’da atseverlerin tepkisini çekerken, video binlerce kez izlendi!

6 atın koştuğu yarışta Halis Karataş bindiği Arts Man ile yarışı 4. olarak tamamladı.

HALİS KARATAŞ ÖZÜR DİLEDİ

Jokey Halis Karataş, yaşanan bu olaydan sonra resmi Twitter hesabından açıklama yaparak özür diledi ve olay anını anlattı. Karataş açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“İstanbul’da bugün bindiğim ve son dönemde birlikte güzel birinciliklere imza attığım Arts Man ile aramda yaşananlar tüm yarışseverleri ve hayvanseveleri olduğu gibi beni de çok üzdü. Starta girerken huysuzluk yaparak diz kapağımı neredeyse kırılacak duruma getirmesi sonrasında can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil.

Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum.”