Elon Musk’dan Johnny Depp’e kafes dövüşü teklifi

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2020 Pazar 12:17 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2020 Pazar 1:42 pm

Kendisini eşi Amber Heard ile boşanmadan önce ilişki yaşamakla suçlayan Johnny Depp’in iddialarını reddeden SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, kafes dövüşü yapmayı teklif etti.

 

Karayip Korsanları ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Depp’in Lady Gaga’nın eski nişanlısı Christian Carino’ya yazdığı mesajda Musk’ın cinsel organını kesmekle tehdit ettiği ortaya çıkmıştı. The Sun ile Depp arasında devam eden davanın 10 Temmuz’daki duruşmasında Depp’in mesajları gündeme gelmişti.

The Sun’ın The New York Times’tan aktardığına göre Musk olaya dair verdiği röportajda esprili biçimde, “Eğer Johnny kafes dövüşü yapmak isterse haber verin” ifadelerini kullandı.

57 yaşındaki Hollywood yıldızı The Sun’ın yayın hakları sahibi News Group Newspapers’a (NGN) açtığı davada verdiği ifadede Heard ile henüz boşanmadan önce Elon Musk’ın Heard ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etmişti.

İddiaları birçok kez yalanlayan Musk yeni röportajında, “Johnny ile evliyken Amber ile kesinlikle bir ilişki yaşamadım, bu tamamen yalan” dedi. Musk, üçlü ilişki yaşadığı yönündeki iddiaları da reddediyor.

Üçlü bir ilişki yaşamadık, biliyorsunuz. Bence insanlar bu tip şeyleri normalde olduğundan daha müstehcen buluyor.

Johnny Depp; Musk, Heard ve Delevingne’nin Los Angeles’taki evinde 2016’da ilişki yaşadıklarını söylemişti.

Öte yandan Amber Heard de, 2017’de boşandığı eski eşi Depp’i evlilikleri süresince kendisine şiddet uygulamakla suçluyor.

Musk, çift arasında süren davaya dair fikirleri sorulduğundaysa her ikisini de yaşananları unutmaya ve affetmeye çağırdı.

Her ikisine de kavgayı bırakıp, yollarına devam etmelerini öneririm.

Independent Türkçe, The Sun