Johnny Depp ve Amber Heard’ün boşanma süreci film oluyor

Yayın tarihi: 16 Eylül 2022 Cuma 6:20 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma 6:20 pm

Johnny Depp ve Amber Heard’ın boşanma süreci ve itiraf davası beyaz perdeye aktarılacak.

Hollywood’un ünlü çifti Amber Heard ve Johnny Depp, boşanmalarına rağmen dünya gündeminden düşmeyen bir dava sürecine girdi. Heard, eski eşi Depp’in kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürerken, ikilinin arasındaki dava günlerce gündemdeki yerini korudu. Suçlamalardan sonra hızla itibarı sarsılan ve projelerden çıkarılan Johnny Depp de iftira davası açarak yasal bir savaş içine girdi.

FİLM OLUYOR

Yalnızca ABD’nin değil, aynı zamanda tüm dünyanın takip ettiği bu dava şimdi film olarak hazırlanıyor. Fox’a ait olan akış platformu Tubi, Hot Take: The Depp/Heard Trial adlı bir film hazırlığı içinde.

Variety’nin haberine göre; filmin yönetmeni daha önce televizyon filmleri yöneten Sara Lohman, senaristi ise Guy Nicolucci. Ayrıca Johnny Depp rolünde Mark Hapka, Heard rolünde Megan Davis, Depp’in avukatı Camille Vasquez rolünde Melissa Marty ve Heard’ün avukatı Elaine Bredehoft rolünde de Mary Carrig rol alıyor.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Filmin 30 Eylül’de de yayında olması bekleniyor. Tubi’nin baş içerik sorumlusu, filmin kültürel hayatın bir parçası haline gelen bir hikayeyi zamanında yakalamak için hızla geliştirildiğini belirtti.

Amber Heard: Johnny Depp’i hala seviyorum