Johnny Deep, Amber Heard davasında Polis Heard’ün şiddet mağduru olmadığını söyledi

Yayın tarihi: 27 Nisan 2022 Çarşamba 11:46 pm - Güncelleme: 27 Nisan 2022 Çarşamba 11:46 pm

Amber Heard ve Johnny Depp’in evliliklerini sonlandırmasının ardından iki tarafın da birbirini şiddet uyguladığı gerekçesi ile suçladığı davada polis Heard’ün ‘şiddet mağduru’ olmadığını açıkladı.

ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp’in, eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı hakaret davası sürüyor. Depp’in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Heard için son celsede Los Angeles polisi ‘şiddet mağduru değil’ açıklamasında bulundu.

36 yaşındaki oyuncu, 2016 yılında polisi arayararak Depp’in kendisine şiddet uyguladığını ve yüzüne telefona vurduğunu bildirmişti. Olay yerine giden Los Angeles polisi Melissa Saenz, o geceyle ilgili “Heard ağlıyordu, gözleri kıpkırmızıydı ve benimle göz teması kurmuyordu” ifadelerini kullandı.

Heard’ün evine giden polis memuru hiçbir fotoğraf çekmediği ve video kayda almadığı için o geceye dair çok fazla kanıt bulunamadı. Ancak Saenz’e, Heard’ün yüzünde kırmızılıklar sorulduğunda “Bir cep telefonu böyle bir iz bırakmış olmaz” dedi.

“ONU ŞİDDET MAĞDURU BİRİ OLARAK GÖRMEDİM”

Evde şüpheli birini görmediğini ve eşyalarda bir hasara rastlamadığını belirten polis memuru Heard’de de hiçbir fiziksel yara veya iz görmediğini söyledi. Memur, “Onu şiddet mağduru biri olarak görmedim” dedi.

Davayı inceleyen Psikolog Shannon Curry’nin Heard’ün ‘Bordeline Kişilik Bozukluğu’ olduğunu ve ‘kurban’ rolünü oynadığını belirtti. Kişiyi histerik bir ruh haline sokan bu hastalığın Heard’ün şiddet eğilimli davranışlarına sebep olduğu düşünülüyor.

Johnny Depp ve Amber Heard davasında yeni görüntüler ortaya çıktı