John Wick hayranlarına müjde! The Continental dizisi için ilk tarih verildi

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 11:25 am - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 11:25 am

The Continental dizisi geliyor! John Wick serisinin son dönemde çıkmış en başarılı filmler arasında olduğunu söylemek mümkün. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce John Wick 3. kez izleyiciyle buluşmuştu. Filmin gişede beklentilerin hayli üzerinde bir performansa imza atması yapımcıları da memnun etti.

Bunun üzerine hız kaybetmeden 4. film için hazırlıklara başlandı. Eğer herşey planlandığı gibi giderse John Wick 4 2021 yılında izleyiciyle buluşacak. Fakat John Wick severleri daha da sevindirecek bir haberimiz var. Görünen o ki yapımcı ekip bu evreni ( the Continental ) genişleterek, hikaye olgusunu genele yaymak istiyor.

Bu yüzden film serisinin öncesindeki olaylara eğilecek olan bir dizi düşünülüyor. The Continental ismiyle yayınlanacak olan dizi, ilk John Wick filminin öncesinde geçecek. Böylece dünyanın en büyük kiralık katil organizasyonunu daha da yakından tanıma fırsatı bulacağız.

Dizinin yapımı konusunda önemli bir rol üstlenen Starz’dan Jeffrey Hirsch, The Continental dizisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Huawei P30 Pro ve Sony A6400 karşı karşıya!

Hirsch, dizinin 2020 yılının Mayıs ayında izleyiciyle buluşacağını açıkladı. Hirsch Keanu Reeves’in dizide yer alıp almayacağına ise kaçamak yanıtlar verdi.

Hirsch, “Dizi The Continental içerisindeki olaylara odaklanacak. Fakat bazı bölümlerde John Wick’i yani Keanu Reeves’i görmeyi bekleyebilirsiniz.” dedi. Yani kesin olmamakla birlikte dizide Keanu Reeves’in olacağını söyleyebiliriz.