John Snow konulu spin-off dizisi geliyor!

Yayın tarihi: 19 Haziran 2022 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 18 Haziran 2022 Cumartesi 11:55 am

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones, şimdi de John Snow konulu spin-off’u ile televizyon ekranlarına geri dönecek.

John Snow dizisi geliyor! Game of Thrones, tüm zamanların en çok izlenen ve en beğenilen dizilerinden biri olmayı başarmış bir yapım. Bununla birlikte daha önce onlarcasında şahit olduğumuz üzere, Game of Thrones’da final bölümüyle istenileni verememiş, hatta birçok otoriteye göre tüm zamanların en çok hayal kırıklığı yaşatan 5 dizi finalinden birini yaparak ekranlara veda etmişti.

 

Bununla birlikte, özellikle “winter is coming” repliğinin unutulmaz ismi, duvarın daimi bekçisi John Snow, dizi boyunca adeta kendi kendini büyütmüş ve final sezonuna doğru da birçok Game of Thrones hayranının en sevdiği karakter haline gelmişti. İşte yapımcıları bu gerçeği daha fazla görmezden gelemedi ve bugüne kadar duyurulan Game of Thrones spin-off’larına bir yenisini daha ekledi.

 

Game of Thrones

Yeni spin-off dizinin John Snow’un hayatının hangi kısmını işleyeceği şimdilik bilinmiyor ancak bildiğimiz bir tek şey var ki o da yine bu karaktere hayat verecek olan kişinin Kit Harington olacağı. Aslına bakılırsa John Snow karakteriyle özdeşleşen Kit Harington varken, bu rol için başka bir ismin telaffuz edilmesi bile anlamsız olurdu.

 

Öte yandan tek güzel haber de bu değil. Yapımcılar, bu dizi ile birlikte birçok Game of Thrones karakterini yeniden görebileceğimizi müjdeledi. Ancak bu isimlerin kimler olduğu konusunda şimdilik bir bilgi mevcut değil.

Squid Game reality show olacak!