Joao Pedro’nun menajeri: Fenerbahçe onu gerçekten çok heyecanlandırdı

Yayın tarihi: 7 Eylül 2022 Çarşamba 3:46 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2022 Çarşamba 3:46 pm

Süper Lig ekibi Fenerbahçe‘nin yeni transferi Joao Pedro’nun menajeri Marco Piccioli İtalyan basınına verdiği bir demeçte, “Başlangıçta Galatasaray’ın yoğun bir ilgisi vardı. Görüşmeler uzayınca, Fenerbahçe devreye girdi” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Joao Pedro’nun menajeri İtalyan medyasına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tuttmercato’ya konuşan menajer Marco Piccioli, Pedro için devreye giren ilk Türk kulübünün Galatasaray olduğunu söyledi.

Piccioli, sarı kırmızılılarla müzakerelerin uzamasının ardından Fenerbahçe’nin devreye girdiğini ve tercihlerini sarı lacivertlilerden yana kullandıklarını belirtti.

Jorge Jesus’un Fenerbahçe’si Zico’yu yakaladı

“FENERBAHÇE ÇOK HEYECANLANDIRDI”

Fenerbahçe ihtimalini duyunca oyuncunun çok heyecanlandığını söyleyen menajer, “Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimali onu gerçekten çok heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

“İTALYA’DAN TEKLİF ALDIK”

Piccioli, Pedro’yu Fenerbahçe ve Galatasaray dışında İtalya’dan Torino, Monza ve Salenitana’nın da istediğini ancak oyuncunun farklı bir deneyim yaşamak istediği için Fenerbahçe’yi seçtiğini açıkladı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde mücadeleye başlıyor