Joan Laporta’dan yıllar sonra gelen Ronaldo itirafı!

Yayın tarihi: 13 Ocak 2021 Çarşamba 9:54 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2021 Çarşamba 9:54 pm

Barcelona’nın Başkan adayı Joan Laporta, Katalan kulübünün başkanlığını yaptığı dönemde Cristiano Ronaldo’nun kendilerine sunulduğunu ancak Ronaldinho için bu teklifi reddettiklerini itiraf etti.

Marca’nın haberine göre, Joan Laporta, sosyal medya üzerinden verdiği bir röportajda Cristiano Ronaldo’nun, 2003 senesinde Barcelona’nın kapısından döndüğünü belirtti.

Katalan ekibinin eski başkanı Laporta: “Ronaldinho ve Rafa Marquez’i kadromuza katmak üzereydik. Marquez’in bir tanıdığı Ronaldo’yu bize önerdi. Cristiano o dönemde daha Sporting Lizbon’daydı. Ronaldo için Öanchester United ile 19 milyon Euro karşılığında anlaşılmıştı ancak menajerlerinden biri, 17 milyon Euro’ya kendisini kadromuza katabileceğimizi tarafımıza iletti” dedi.

Laporta, o dönemde Barcelona için farklı planları olduğunu aktardı ve “hali hazırda Ronaldinho’ya yüklü bir miktar yatırım yapmıştık. Ayrıca Cristiano, orta alanda değilde, daha çok çizgiye yakın oynuyordu. İhtiyacımız olmadığını düşündüğümüz için teklifi reddettik. Bu kararımdan kesinlikle pişman değilim” ifadelerini kullandı.