Jesus Fırtına’yı çözdü

Yayın tarihi: 23 Aralık 2022 Cuma 2:57 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2022 Cuma 2:57 pm

Dünya Kupası arasına lider giren Fenerbahçe, zorlu Trabzon deplasmanıyla yeni bir seriye başlamak istiyor.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçına hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Jorge Jesus, kritik maçta formda forvetlerine güveniyor.

Joshua King sakatlıktan golleriyle döndü, hazırlık döneminin yıldızı oldu. Batshuayi her yerde atmaya devam ediyor, gol krallığının zirvesindeki Valencia da tam olarak hazır.

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

KING VE BATSHUAYİ 11’DE

Trabzon deplasmanında baskılı oyun planından taviz vermeyecek olan Jesus, hücum oyuncularından ön alan baskısı istedi. Fırtına’nın defansta yaşadığı problemleri iyi analiz eden Portekizli, fizik gücü yüksek ve defans arkasına delici koşular yapan üç futbolcunun, bu zaafı iyi değerlendireceğini düşünüyor. King-Batshuayi ikilisi ile maça çıkmayı planlayan Jesus, Valencia kozunu da gidişata göre kullanacak.

KALEDE 1 NUMARA REKABET

Dev maçta gözler yine kalecilerin üzerinde olacak. Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır benzer kurtarış oranlarıyla dikkat çekiyor. Fırtına’nın kaptanı Uğurcan yüzde 64, Kanarya’nın kaptanı Altay ise yüzde 66’lık kurtarış oranına sahip. Uğurcan, büyük maçlarda formunu yukarı çekiyor. Belindeki ağrılar nedeniyle tedavi uygulanan Altay’ın nasıl döneceği maçın kaderini etkileyebilir.