Japonya’ya özel Godzilla vs King Kong fragmanı yayınlandı.

Yayın tarihi: 9 Şubat 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 8 Şubat 2021 Pazartesi 5:14 pm

Fragman, ABD fragmanıyla aynı temel özellikleri paylaşsa da, Japonya versiyonunda Godzilla ’nın rakibine karşı üstünlük sağladığı görünüyor. 

31 Mart’ta ABD’deki sinema salonları ve HBO Max’te yayına girecek Godzilla vs. Kong filmi hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan resmi fragmanın ardından şimdi de Japonya’ya özel yeni bir fragman geldi. Yeni fragman, bir önceki fragmanla son derece benzerlik gösterse de yayınlanan görüntülerde Godzilla’nın Kong’a açık şekilde üstünlük sağladığını gösteriyor.

Godzilla ve King Kong efsanesi, uzun süredir istenen şekilde, tek bir filmde yeniden beyazperdeye geliyor. Filmin resmi özeti işe şu şekilde. “Bu efsanevi düşmanlar, dünyanın kaderini değiştirecek bir mücadelede çarpışacak. King Kong ve koruyucuları, gerçek evini bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkacaklar. Onlarla birlikte eşsiz ve güçlü bir bağ kurduğu genç yetim kız Jia da gelecek. Ancak kendilerini beklenmedik bir şekilde öfkeli Godzilla’nın yolunda bulacaklar. Böylece dünya çapında bir yıkım oluşturacak büyük bir mücadelenin başlangıcı yapılacak. Görünmeyen güçlerin kışkırttığı iki titan arasındaki destansı çatışma, Dünya’nın çekirdeğinin derinliklerinde yatan gizemin yalnızca başlangıcı olacak.”

The Guest ve You’re Next gibi sevilen korku-gerilim filmlerinin yönetmeni olan Adam Wingard‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu Godzilla vs. Kong’un 13 Mart 2020’de vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak prodüksiyonda yaşanan sorunlar nedeniyle, vizyona girmesine dört ay kala film ertelendi ve yeni vizyon tarihi 20 Kasım 2020 olarak belirlendi. Ancak bu kez de koronavirüs salgını ortaya çıktı ve filmin bir kez daha ertelenmesi gerekti. Son olarak da Warner Bros.’un filmlerini HBO Max‘te yayınlama kararı devreye girdi ve filmin 26 Mart’ta ABD’de vizyona gireceği, aynı gün de HBO Max’te yayınlanacağı açıklandı.

Reddit Super Bowl reklamı verdi!