Janset’ten Cem Yılmaz’a ‘Gezi Parkı’ göndermesi

Yayın tarihi: 28 Nisan 2022 Perşembe 11:12 am - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 11:13 am

Oyuncu Janset Paçal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Gezi direnişine destek verdi. Paçal’ın paylaşımı, geçen gün açıklama yapan Cem Yılmaz’a yanıt olarak yorumlandı.

 

Oyuncu Janset Paçal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gezi direnişine destek çıktı. “Gezi onurumuzdur” etiketi ile Gezi Parkı’nda ağaç önünde çekildiği fotoğrafı paylaşan Paçal, “Gezi ‘den önce hiç gitmemiştim. Şimdi sürekli içinden geçip ağaçlara sarılıyorum. Ülkemin ağacını, arısını, parkını, kuşunu betondan ve siyasetten daha çok seveceğim elbette. Ya ne olacaktı!?” notunu ekledi. Janset Paçal’ın yaptığı paylaşım takipçileri tarafından Cem Yılmaz’a yanıt olarak yorumlandı.

Cem Yılmaz’ın Ahmet Hakan göndermesi izleyenleri kahkahaya boğdu

CEM YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Cem Yılmaz, kendisine geziye gitmediği halde “En başta sensin, sen. Seni gidi Gezici” ifadelerinin kullanıldığını hatırlatarak “Bu konunun ne kadar ciddiyetsiz olduğunu ve bir o kadar ciddi olduğunu anlıyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ın paylaşımı şu şekilde:

“Gezi Parkına hiç gitmediğim halde o günlerden bu güne “en başta sensin, sen. Seni gidi Gezici “ diye saldırıldığından yola çıkarak bu konunun ne kadar ciddiyetsiz oldugunu ve bi o kadar ciddi olduğunu anlıyorum. Kim olduğuna bakıyorlar ne yaptığına değil.”