Jandarma ekiplerine silahlı saldırı: 2 asker yaralı!

Yayın tarihi: 20 Nisan 2020 Pazartesi 6:03 am - Güncelleme: 20 Nisan 2020 Pazartesi 6:03 am

Balıkesir’in’in Edremit ilçesinde bir otomobildeki şüpheliler ile jandarma görevlileri arasında çatışma çıktı. 2  jandarma görevlisinin yaralandığı olay sonra çatışmaya giren 2 şüpheli ile, yakalanmalarını engellemeye çalışan 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Olay gece yarısı Edremit ilçesinin Kadıköy Mahallesinde bulunan bir AVM’nin arka kısmında meydana geldi. Jandarma ekiplerinin dur ihtarında bulunduğu otomobilde bulunan 2 kişi kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından otomobilde bulanan Armağan T. ve Muhammet D. ile jandarma ekibi arasında çatışma çıktı. 2 jandarma görevlisinin yaralandığı çatışmanın ardından şüpheliler kaçtı. Yaralanan 2 jandarma görevlisi, sağlık ekibi tarafından Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kars Belediye binasına saldırı

ARKADAŞLARI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

​Bu arada çatışmanın ardından Edremit istikametine kaçan şüphelilerin yakalanması için jandarma görevlileri, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verildi. İhbar üzerine polis ekipleri yaptıkları araştırmada şüphelilerin kaçtığı otomobilin yerini tespit etti. Otomobilin bulunduğu bölgeyi çembere alan polis, Armağan T. ve Muhammet D.’yi yakalarken, arkadaşları olduğu belirlenen kişiler olay yeri yakınında havaya ateş açtı.

Erdoğan’ın hedefindeydi, CHP’li belediyenin kurduğu sahra hastanesi mühürlendi

Polis ve jandarma ekipleri ile şüpheliler arasında kovalamaca başladı. 2 şüpheli daha kısa süre sonra yakalandı. Yakalanan 4 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgilei soruşturma sürdürülüyor.

Bilim insanlarından çarpıcı iddia: ‘Salgın Wuhan’da ortaya çıkmadı’