Jamie Carragher’dan Mesut Özil’e destek!

Yayın tarihi: 31 Ekim 2019 Perşembe 12:55 pm - Güncelleme: 31 Ekim 2019 Perşembe 12:55 pm

Mesut Özil’in Liverpool maçında gösterdiği performans, gözlerin pasını silmesine rağmen Unai Emery tarafından oyundan alınan Mesut Özil, İngiltere’de otoriteleri arkasına aldı.

İngiltere Carabao Kupası’nda Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi. 10 gollü tarihi maçta çeyrek final biletini alan taraf, penaltı atışları neticesinde Liverpool oldu.
Asırlık rekabette şimdiye dek oynanmış en gollü maç olarak tarihe geçen karşılaşmada Mesut Özil, az süre almasına rağmen yine gözlerin pasını sildi.

Hürriyet’in haberine göre; Anfiel Road’da 65 dakika sahada kalan yetenekli oyuncu, otoritelerden tam not almasına rağmen Unai Emery’yi yine tatmin edemedi. 54. dakikada Ainsley Maitland-Niles’ın attığı golün asistini yapan Özil, 65. dakikada Emery tarafından oyundan alındı ve yerini Mattéo Guendouzi’ye bıraktı. Fransız teknik adamın bu değişikliği, İngiliz basını ve eski İngiliz futbolcular tarafından eleştirildi.

İDEAL 11’İN OYUNUCUSU

Sky Sport yorumcusu Jamie Carragher, Mesut Özil’in Arsenal’da sürekli oynaması gerektiğini savundu. Liverpool efsanesi, Mesut Özil’in üst sınıf bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, “İleri üçlü, Mesut Özil’in kendilerini beslemesinden çok memnun olurdu. İdeal 11’in oyuncusu” dedi.

Jamie Carragher’ın Mesut Özil hakkındaki yorumları şu şekilde;

“Mesut Özil bir gömlek üst oyuncu. Büyük bir Mesut Özil hayranı değilim ama onun Arsenal’da süre almaması gerektiğini bana açıklayamazsınız.

“İleri üçlüye bir bakın. Eminim ki arkalarında Mesut Özil’in oynamasını ve kendilerini beslemesini çok isterlerdi. Bence Mesut Özil hala Arsenal’ın ideal 11’inde bulunuyor. Liverpool maçında çok iyiydi. İki golde de fantastik payı var. Kalitesin gösterdi.”

Öte yandan Arsenal efsanesi Ray Parlour da Jamie Carragher’la aynı görüşleri paylaştı.
Parlour,” Mesut Özil’in kalitesini herkes biliyor. Düzenli forma giyerse yine takımın en iyilerinden olacaktır.” dedi.