James Bond No Time To Die reklamda ortaya çıktı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2020 Cuma 9:33 am - Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma 9:33 am

Vizyona girecek yeni James Bond No Time To Die ’ın da Land Rover’ın yeni Defender modelini öve öve, yücelte yücelte bitiremeyeceğini göreceğiz. Bunun ilk işareti Land Rover’ın yayınladığı reklamda ortaya çıktı.

James Bond No Time To Die reklamda ortaya çıktı. Land Rover TV’lerde yayınlamak için hazırladığı reklamda, James Bond müzikleriyle, filmden sahneler yayınladı. Reklamda, yeni Defender araçlarının zorlu arazi koşullarında hoplaya zıplaya, uça kaça koşturduğunu görebilirsiniz.

Anlaşılacağı üzere, James Bond kardeşimiz, bir milyon yıldır değişmeyen aynı senaryo mantığı ile, pahalı arabalarıyla aksiyon dolu takiplerde yine araç kullanacak. Yine yüksek hızlarda en zor araç manevralarını yapacak. Ve seyircilere, altındaki “sponsor marka” aracının ne kadar güçlü, ne kadar dayanıklı olduğunu üstüne basa basa vurgulayacak.

James Bond No Time To Die

Reklam filminin dışında kalan film sahnelerini merak edenler için de hemen küçük tüyolar verelim: Uzun bacaklı güzel ajan kızlar Bond’la flört edecekler, ardından güzel kızlar Bond’u tuzağa düşürmeye çalışacaklar.

Ancak Bond bu oyunu bozacak ve kötü düşmanlar galaksiyi patlatmak üzereyken Bond ile kahraman İngiliz istihbaratı galaksiyi kurtaracak.

Serinin 1962’den beri 60 yıldır hiç değişmeyen senaryosuyla yazılan 25. filmini seyretmek isterseniz, 2020 içinde vizyona girmiş olacak. Başrolde yine Daniel Craig var.

Huawei Mate 30 Pro’ya Google Play Store nasıl yüklenir?