Jahrein paylaştı, sosyal medya İdris Naim Şahin’i hatırlattı

Yayın tarihi: 11 Şubat 2022 Cuma 11:13 am - Güncelleme: 11 Şubat 2022 Cuma 11:36 am

‘Komik fotoğrafını paylaşan 5 öğrencinin elektrik ve doğalgaz faturasını ödeyeceğini’ açıklayan sosyal medya fenomeni Jahrein’e tepki yağdı.

Jahrein adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç sosyal medya hesabından ‘#SıraSende’ etiketiyle ‘komik fotoğrafını paylaşan 5 öğrencinin elektrik ve doğalgaz faturasını ödeyeceğini’ açıkladı. Paylaşıma çok sayıda tepki geldi.

Kullanıcılar tepkilerinde Nisan 2012’de 5 TEDAŞ işçisi ölürken, incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in kullandığı sözleri hatırlattı.

Bir kullanıcı “İdris Naim Şahin vardı bir zamanlar. ‘Takla at da sevindiğini göreyim’ demişti bir vatandaşa. Aynı kasa. Bu herif ve bunun gibi herbokologlarda, bi bok oldukları zannını bu site yarattı bazen bu siteye bunlar yüzünden gıcık oluyorum” diye yazdı.

Başka bir kullanıcı “Soğuktan ölürüm yine bunların eline düşmem . Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun” derken, bir başka kullanıcı İdris Naim Şahin fotoğrafı paylaşarak “Benzer işler…” yorumunu yaptı.

Kılıçdaroğlu’ndan flaş karar! Zamlar geri çekilene kadar fatura ödemeyeceğim!

‘MUHTEMEL LİNÇLERE GENEL CEVABIMDIR’

Öte yandan Jahrein tepkiler üzerine, “Gelecek muhtemel linçlere genel cevabımdır inb4. Ben öğrencilik hayatımı Türkiye’de yaşayamadım. Yokluk içinde varlık yaratan komik mizansenleri gözlerimle göremedim. Gördükçe de hoşuma gidiyor. Sakin olun ve zekalarıyla öğrenci hayatını aşmaya çalışanlara gülümseyin” diye yazdı.

Jahrein’e tepkiler şöyle:

Kılıçdaroğlu’nun fatura önerisi Meclis’te yankı buldu