J Plasma ve Estetik Yöntemleri – Dr. Yunus Doğan

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 4:13 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 4:13 pm

Güzellik alanında günden güne yepyeni tedavi uygulamaları sunuluyor. Bunlar arasında j plasma yer alıyor. Birçok özellikleri bulunan ve ayrıca j plasma fiyatları düşük olması sebebiyle yoğun olarak tercih edilen uygulama doğrudan cildin daha sıkılaşmasını sağlıyor.

Online olarak randevu alınabilen j plasma fiyatları dışında bu uygulama cildinde kırışıklık ve sarkma sorunu olan herkese uygulanır. Sadece birkaç seans sonrasında deri sarkıklık ve kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

J Plasma Nedir?

2022 yılında başarılı bir şekilde uygulanan post bariatrik cerrahi fiyatları haricinde j plasma yukarıda da vurguladığımız üzere sarkık ciltlerin toparlanmasında uygulanır. Yüksek teknolojili lazer cihazı üzerinden uygulanması sebebiyle yan etkisi yoktur.

J Plasma Nasıl Yapılır?

Yöntem cildin daha pürüzsüz olması için uygulanır. Bu uygulama genellikle seanslar üzerinden gerçekleştirilir. Bu nedenle liposuction fiyatları haricinde uygulama da pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ayrıca, j plasma yöntemi doğrudan helyum gazıyla radyo frekans enerjisi bütünleştirilerek uygulanır.

J Plasma Kimlere Uygulanır?

Yaş sınırlaması olmadığından her yaş aralığındaki kadınlar j plasma uygulamasından faydalanabilirler. Sarkık ciltler için en ideal tedavi uygulaması olması sebebiyle profesyonel estetik ve güzellik merkezleri tarafından da tavsiye ediliyor. Uygulama başta yüz bölgesi olmak üzere boyun ve vücudun çeşitli bölgelerinden de güvenle uygulanabiliyor.

Post Bariatrik Cerrahi Nedir?

Diyabet ve morbit obezite gibi bazı hastalıkların tedavisi sonrasında vücutta meydana gelen çeşitli komplikasyonların yok edilmesi amacıyla uygulanan cerrahi işleme post bariatrik cerrahi adı verilir. Bu uygulama doğrudan ilgili hastalıkların yok edilmesinde de uygulanabilir.

Post Bariatrik Cerrahi Avantajları Nelerdir?

Post bariatrik cerrahi birçok avantajları olan özel bir tedavi tekniğidir. Bu uygulama üzerinden bedende meydana gelen aşırı kilo kaybı ve dengesizlik gibi yan etkiler kalıcı olarak ortadan kaldırılır. Hastada daha kaliteli bir yaşam sağlanabilir.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Merak edilen liposuction fiyatları her yıl değişiyor. Bu nedenle doktor sitesinden bu zayıflama uygulaması fiyatı takip edilebilir. Liposuction en etkili zayıflatma uygulamasıdır.
Bu uygulama üzerinden vücudun çeşitli bölgelerindeki fazla yağlar alınabilir. Daha biçimli bir beden yapısı sağlanabilir. Liposuction genellikle vakum ve enjeksiyon üzerinden gerçekleştirilir.

Liposuction Kimler İçin Uygundur?

Liposuction özellikle fazla yağları olan hastalar için uygundur. Bu nedenle liposuction fiyatları incelendikten sonra online randevu alınabilir. Liposuction özellikle obezite ve benzeri türden hastalıklarda da fazla kiloların atılması açısından uygundur.

Liposuction En Sık Nerelerde Tercih Ediliyor?

Liposuction en sık kalça, basen, kol ve bacak gibi bölgelerde tercih ediliyor. Çünkü en çok yağ birikimleri bu bölgelerde meydana geliyor. İhtiyaç duyulması durumunda göbek ve basen bölgelerinde den de uygulanabilir.

Liposuction Sonuçları Kalıcı Mıdır?

Hiçbir zayıflama uygulamasının sonuçları kalıcı değildir. Çünkü atılan yağ tabakalarının yeniden alımı söz konusudur.
Bu nedenle liposuction ve post bariatrik cerrahi fiyatları tedavisinin neticeleri de kalıcı değildir. Fakat bireylerin tedavi sonrasında dikkatli olması fazla kiloların yeniden alınmaması açısından önemlidir.

Liposuction Ameliyatı Genel Anestezi ile Mi Yapılır?

Liposuction ameliyatı genellikle genel anestezi üzerinden uygulanır. Bu nedenle işlem boyunca bireylerin ağrı veya acı duyması minimum düzeydedir.
Bu yöntemde yüksek başarılı neticeler elde edilmesi açısından en kaliteli estetik ve güzellik merkezi tercih edilmelidir.
Bugün özellikle internet üzerinden birçok amatör klinikler tarafından da liposuction uygulanıyor. Fakat bu gibi merkezler üzerinden %100 garantili sonuç alınmayabilir. Bunun haricinde liposuction fiyatları düşük olan klinik merkezi tercihi de önemlidir.

Bu doğrultuda minimum bir maliyet üzerinden liposuction yaptırabilirsiniz. Fazla yağlar hayatınızı olumsuz etkiler. Hem beslenme ve hem de kalitesiz uykuya neden olur.
Daha da önemlisi zaman içerisinde daha ciddi bir kilo hastalığı olan obezite hastalığına da maruz kalmanıza neden olur. Bu nedenle erken sürede liposuction yaptırmanız tavsiye edilir.