İzzet Yıldızhan’a bir gönderme de Alişan’dan

Yayın tarihi: 27 Ocak 2022 Perşembe 7:04 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2022 Perşembe 7:04 pm

Alişan, İzzet Yıldızhan ile ilgili tartışmaya katıldı. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Alişan, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına tartışma yaratacak bir yanıt verdi.

Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren Alişan, bir süre sahne çalışmalarına ara vermişti. Alişan, kaporasını alıp iptal ettiği bir işte kendisinin yerine sahne alacak meslektaşının “Konserden önce paramı verin!” tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. Bu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı.

“KÜLAH VARSA ONA ANLATSIN”

Alişan, önceki gün Akmerkez’de oğlu Burak ve yeğenleri ile birlikte görüntülendi. Karne tatili sonrası Burak, Eyşan ve Ceylan’a hediye alan şarkıcı, gazetecilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Milliyet’in haberine göre; Alişan, dostu İzzet Yıldızhan ile arasının açık olduğu yönündeki soruları, “Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum, bıktım bu konulardan gerçekten” diyerek cevaplamak istemedi. Alişan, daha sonra muhabirlerin “İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti” sözlerini hatırlatması üzerine, “Külah varsa ona anlatsın” yanıtını verdi.

Sisi’den İzzet Yıldızhan itirafı