İzmir’de kan donduran cinayet! 15 yaşındaki Hacer 120 farklı yerinden bıçaklandı

Yayın tarihi: 16 Haziran 2024 Pazar 11:19 am - Güncelleme: 16 Haziran 2024 Pazar 11:19 am

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki kız çocuğu, aynı yaştaki eski erkek arkadaşı tarafından 120 farklı bıçak darbesiyle öldürüldü.

Olay, İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Arap Hasan Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne ve babası ayrı olan 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı U.E.Y. (15) ile birlikte babası İ.U.Ç.’nin (54) evine ziyarete gitti. Bir süre sonra çocukları evde bırakarak dışarıya çıkan baba İ.U.Ç., eve döndüğünde kızını kanlar içinde buldu.

120 FARKLI YERİNDEN BIÇAKLANDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Çetinalp’in vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 120’ye yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğünü tespit etti. 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp’in cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi U.E.Y., Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüphelinin ilk ifadesinde, eski sevgilisi olan Hacer’i kendisini aldattığı için defalarca bıçakladığını ve kaçarken suç aleti bıçağı ve Çetinalp’in cep telefonunu da yanı aldığını söylediği öğrenildi. Ayrıca U.E.Y.’nin, Çetinalp’in cep telefonunu kaçış güzergahındaki bir çöp konteynerine attığı da belirlendi.

BABA DA GÖZALTINDA

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında U.E.Y. ve talihsiz kızın babası İ.U.Ç., ekiplerce gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Aydın’da ‘eski sevgili’ dehşeti! 17 yaşındaki Ömür’ü öldürüp canına kıydı

Kaynak: İHA