İzmir’de bir kadın tartıştığı imam nikahlı eşini öldürdü

Yayın tarihi: 12 Şubat 2022 Cumartesi 6:54 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2022 Cumartesi 10:45 pm

İzmir’de Buket Ay isimli kadın, imam nikahlı olduğu taksici Hakkı Öz’ü kendine kötü davrandığı gerekçesiyle emniyet kemeriyle öldürdü.

Olay, önceki gün 19.30 sıralarında, Aşık Veysel Mahallesi, 5733 Sokak’ta meydana geldi. Hakkı Öz ile Buket A. arasında park halindeki araçta tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası Buket A., sürücü koltuğundaki Öz’ü, emniyet kemeriyle boğup, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Öz’ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öz’ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri sonrası Hakkı Öz’ün yakınlarına teslim edilen cenazesi, dün ikindide Menderes ilçesinde toprağa verildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından evinin yakınlarında yakalanıp gözaltına alınan Buket A.’nın ilk ifadesinde, Hakkı Öz ile dini nikahlı olarak birlikteliğinin bulunduğunu belirterek, “Olay günü alkol aldık. Bir süredir bana kötü davranıyordu. Bu nedenle birçok kez Hakkı ile tartıştık. Olay günü yine aynı gerekçeyle tartıştık. Arabanın içinde beni darbediyordu. Ondan kurtulmak için emniyet kemerini boynuna doladım ve araçtan indim. O da diğer taraftan indi. Nasıl boğulduğunu hatırlamıyorum” dedi.

Taksici, kadınlara küfredip araçtan indirdi!