İzmir’de akran zorbalığı! Yetişkin filmi izletip üzerinde nargile söndürdüler

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 11:29 am - Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı 1:37 pm

Yaşları 9-13 arasında değişen 6 kız çocuğu yaşıtları Ayşenur’a işkence ettiler. Grup; Ayşenur’un saçlarını çekerek kopardı, taytını ve iç çamaşırlarını kesti, darbettiler, üzerine çamaşır suyu, çay, kahve döktüler, yüzünü nargileyle yaktılar ve çıplak görüntülerini çekip zorbalıklarını kaydettiler. Ayşenur’un Annesi, “Yetkililer el koymazsa ben katliam yaratacağım” diye isyan etti.

Odatv’den Gamze İşler’in haberine göre; İzmir’in Konak ilçesi Tepecik semtinde akıllara durgunluk veren bir akran zorbalığı olayı yaşandı. Yaşları 9 ile 13 arasında değişen altı kişilik kız çocuğu grubu, tehditle evlerine çağırdıkları yaşıtları Ayşenur’a zorla yetişkin içerikli film izletmeye çalışıp “Hadi kız kıza sevişelim” diyerek cinsel istismarda bulundu.

Kan donduran olaylar bununla da sınırlı kalmadı. 15 gün boyunca eziyetini sürdüren saldırgan çocuklar; Ayşenur’un saçlarını çekerek kopardı, taytını ve iç çamaşırlarını kesti, eğlence olsun diye havuza atıp dövdüler, üzerine çamaşır suyu, çay, kahve döktüler ve uyuşturucu vererek çıplak görüntülerini çekip zorbalıklarının görüntülerini kaydettiler.

Ayşenur’un annesi, aynı mahallede yaşayan ve komşu çocukları olan saldırgan çocukların hiçbirinin ceza almadan dolaşmalarını içine sindiremediğini belirtti. Acılı anne ayrıca mağdur olan kızının psikolojisinin bozulduğunu, korkudan dışarıya çıkamadığını ifade ederken göz yaşlarına boğuldu.

Adalet istediğini vurgulayan anne, “Ailelerin bir özür dilemeyi bile çok gördüğünü adalet söz konusu biz olunca nedense işlemediğini görüyorum. Bu acıya dayanamıyorum bu işe yetkililer el koymazsa ben katliam yaratacağım” diyerek yetkililere seslendi.

Akran zorbalığı! 16 yaşındaki çocuk yaşıtları tarafından acımasızca dövüldü

“AYŞENUR’U KURTARIN ELLERİNDEN”

Suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen anne ayrıca, saldırgan çocukların ailelerinin çekilen görüntülerden haberdar olduklarını ancak görüntüleri silerek olayı saklamaya çalıştıklarını anlattı. Ellerine geçen görüntüleri nasıl elde ettiklerini de anlatan anne, “İçlerinden video çeken bir kız, teyzemin telefonuna telefon ediyor. Biz Ayşenur’u videoya çektik, çok dayak attık. Ben çok üzüldüm. Ayşenur’u kurtarın onların elinden” ifadeleriyle anlattı.

YÜZÜNÜ NARGİLEYLE YAKIP SAÇLARINDAN TUTUP “KÖPEKSİN” DEDİLER

Saldırgan çocukların Ayşenur’u tehdit ettiklerini, yüzünü nargileyle yaktıklarını ve saçlarından tutup “hadi sen köpeksin şimdi” diyerek yerde sürüklediklerini anlatan anne gözyaşlarına hakim olamadı.

Acılı anne sesini duyuramadığından yakınarak, “Günlerdir çırpınıyorum. Onlar çocuksa benim kızım ne?” diye isyan etti. Anne ayrıca, “Mahalle onları buradan sürecek ama devlet el koymadığı sürece, onları tanımayanlar bu çocuklarla arkadaşlık yapacak ve onlar da aynı şeye maruz kalacaklar” dedi.