İzmir depremi sonrası Cadılar Bayramı’nı kutlayan Şeyma Subaşı eleştirilere cevap verdi

Yayın tarihi: 2 Kasım 2020 Pazartesi 10:43 am - Güncelleme: 2 Kasım 2020 Pazartesi 10:43 am

İzmir depreminin ardından ABD’de Cadılar Bayramı’nı kutlayarak sosyal medyada pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı, gelen tepkilerin ardından eleştirilere cevap verdi.

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ancak şimdilerde Miami’de olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Cadılar Bayramı için düzenlenen partiye katılıp o anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Kısa sürede binlerce tepkinin yağdığı Subaşı, bir açıklama yaparak “Ben depremde yara alan insanların acısına ortak olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi.

“ENERJİMİZİ FAYDALI ŞEYLERE ÇEVİRELİM”

Can kaybının arttığı ve enkaz çalışmalarının sürdüğü İzmir’de hala enkaz çalışmaları sürürken tepkiler üzerine Subaşı gece yarısı bir açıklama yaptı. Şeyma Subaşı kendisine tepki gösterenlere şu sözlerle cevap verdi: “En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum.”

Acun Şeyma Subaşı’nın oturduğu villayı Mustafa Aktaş’a sattı

“YARDIMLARI BAĞIRARAK DEĞİL SESSİZCE YAPIYORUM”

“Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum.”