İzmir Buca’da silahlar konuştu: 1 ölü, 4 yaralı

Yayın tarihi: 5 Kasım 2021 Cuma 10:28 am - Güncelleme: 15 Şubat 2022 Salı 11:47 am

İzmir’de aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grubun arasındaki çatışma kanlı bitti. Yaşanan silahlı çatışma sonucu 1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.

İzmir’in Buca ilçesinde, bir kahvehane önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olay, 4 Kasım günü saat 21.00 sıralarında Ufuk Mahallesi’nde bir kahvehane önünde yaşandı. İddiaya göre Sezgin Gökçe, oğlu Muhammet Can Gökçe ve M.A., önceden tartıştıkları ve aralarında husumet bulunan İ.E.T., İ.K. ve S.D.’nin oturduğu kahvehanenin önüne geldi. Husumetli taraflar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya döndü. Yaşanan silahlı çatışmada iki grup birbirine tabanca ile karşılıklı ateş açtı. Çatışmada Muhammet Can Gökçe, Sezgin Gökçe, İ.E.T, İ.K. ve S.D yaralandı. Olaya karışan M.A. ise olay yerinden kaçtı. Çıkan çatışmada çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yeri ekiplerinin kahvehane önü ve çevresinde yaptıkları incelemede 23 mermi kovanı bulundu.

Yaralılar ilk müdahale sonrasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası iki taraftaki grubun da aynı hastaneye kaldırılması nedeniyle yeni çıkabilecek kavga ihtimaline karşı polis ekipleri güvenlik önlemleri almak zorunda kaldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Sezgin Gökçe, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, oğlu Muhammet Can Gökçe’nin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olay sonrası kaçan şüpheli M.A.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

İzmir’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı