İYİ Partili Mümin İnan saldırıya uğradı

Yayın tarihi: 1 Haziran 2021 Salı 2:32 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2021 Salı 2:32 pm

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, 22:00 sıralarında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. İnan’a yumruk atan saldırgan ve plakasız araçta bekleyen 2 kişi kaçarak uzaklaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Hatay programına katılan Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Ankara’ya dönerken Adana’nın Pozantı ilçesinde bir tesiste yemek molası verdi. İnan, molanın ardından kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

PLAKASIZ ARAÇLA TAKİP ETMİŞLER

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Mümin İnan, Sözcü’ye yaptığı açıklamada “Plakasız bir araç̧ ile takip etmişler. Pozantı’da yemek için mola vermiştik ekip arkadaşları olarak. Orada lavaboya ellerimi yıkamaya gittiğimde arkamdan hiç̧ bir şey söylemeden bir kişi yumruk attı” dedi.

İnan, “Bizde savunma pozisyonuna geçince panik halinde kaçtı. Saldıran bir kişiydi ancak araç 2 kişi daha bekliyordu. Plakasız bir araba. Orada polisler de vardı. Hemen olaya el koydular. Saldırganı tanımıyorum. Neden yaptıklarını da bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker’den Alevilere saldırı iddiası