İYİ Partili Dervişoğlu’ndan Aytun Çıray’a: 5 kefil bul susacağım musibet!

Yayın tarihi: 25 Nisan 2023 Salı 12:55 am - Güncelleme: 25 Nisan 2023 Salı 1:05 am

Listelere tepki göstererek milletvekilliği adaylığından çekilen İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a İYİ Parti’den ağır eleştiri geldi.

İYİ Parti’den, aday listelerine tepki göstererek milletvekilliği adaylığından çekilen İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ı ağır ifadelerle eleştiren bir açıklama geldi. İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Çıray’a adını anmadan daha önce üyesi olduğu partileri sayarak “Bu partilerde şahsına kefil olacak 5’er kişi bul sonsuza kadar susacağım” dedi.

‘SADECE PROBLEM OLDUN’

Çıray ‘musibet’ ifadesini de kullanan Dervişoğlu’nun tweet’i şöyle:

“DYP’de siyaset yaptın DYP’li, ANAP’ta siyaset yaptın ANAP’lı, CHP’de siyaset yaptın CHP’li hiç olmadın. Vekillik koparabilmek için MHP ve AK Parti’de de bulunmak istedin ama beceremedin. İYİ Parti’de ise zaten en başından itibaren sadece problem oldun.

‘SEN KİMSİN Kİ?’

Siyaset yaptığın partilerde şahsına kefil olacak 5’er kişi bul sonsuza kadar susacağım. Ne yaparsan yap, bu zamana kadar herhangi bir faydana şahit olmadığımızdan, vermeyi planladığın zarardan asla endişe duymayız. Ayrıca sen kimsin ki, İYİ Parti’ye zarar verebilesin? Merak etme 14 Mayıs akşamı, hem bu ceberrut iktidardan, hem de senin gibi bir musîbetten kurtulmanın bayramını yaşayacağız.”