İYİ Parti’den yeni seçim videosu! Tek adam rejimi sunar Demokrasi masalı

Yayın tarihi: 15 Nisan 2023 Cumartesi 10:34 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2023 Cumartesi 10:34 pm

İYİ Parti sosyal medya hesabından yeni seçim videosunu yayınladı. “Tek adam rejimi sunar: Demokrasi masalı” başlığıyla yayınlanan videoda İYİ Parti lideri Akşener, “Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak” dedi.

Seçime günler kala partilerin seçime ilişkin sosyal medya paylaşımları sürüyor. İYİ Parti “Tek adam rejimi sunar: Demokrasi masalı” başlığıyla video yayınladı.

“Tek adam rejimi sunar” yazısıyla açılışı yapılan videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Böyle samimi bir demokrasi bulamazsınız.” söylemlerinin ardından yürüyüş, protesto gibi faaliyetleri karşısında gözaltına alınan ve tutuklanan vatandaşların görüntülerine yer verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ben padişah mıyım? Padişahım.” ifadeleri yer alan video, Erdoğan’ın sıklıkla kullandığı şahsım söylemleriyle devam etti. Videoda Cumhurbaşkanı’na ve AK Parti iktidarına yönelik eleştiriler sebebiyle ifadeye çağrılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a, sticker tasarımı yaptığı için göz altına alınan Mahir Akkoyun’a da videoda yer verildi. Videonun sonunda İYİ Parti lideri Akşener’in “Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak!” ifadelerine yer verildi.