İYİ Parti’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Altılı Masa toplantısı öncesi ziyaret

Yayın tarihi: 17 Ocak 2023 Salı 9:03 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2023 Salı 9:06 pm

İYİ Parti yöneticileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme bir saat 10 dakika sürdü.

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Bahadır Erdem, Şenol Sunat ve Ümit Özlale, 26 Ocak’ta İYİ Parti’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Altılı Masa toplantısından önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Meclis’te ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret bir saat 10 dakika sürdü.

Toplantı sonrası ziyarete ilişkin açıklama yapan Grup Başkanı Tatlıoğlu, “26 Ocak’ta 6’lı Masa’ya biz ev sahipliği yapıyoruz. 6’lı Masa’nın toplantısının gündemini oluşturmak için, Sayın Genel Başkanımızın talimatı gereği 6’lı Masa genel başkanlarıyla hem bir değerlendirme hem de bilgilendirme yapıyoruz. Hem de onların gündemi oluşturma konusunda, bilgilerini ve taleplerini alıyoruz. Bundan sonra da Sayın Genel Başkanımız bizim vereceğimiz o bilgiler çerçevesinde edineceği notlarla Sayın Genel Başkanları ziyaret edecek” dedi.

Kılıçdaroğlu SADAT provokasyonuna yanıt! “Şerefsizler siz mi beni korkutacaksınız?”