İYİ Parti Milletvekili Bilal Bilici istifa etti

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 4:40 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 5:45 pm

İYİ Parti’de istifalar olağanüstü kurultayın ardından da sürüyor. İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici istifa etti.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İYİ Parti’de başlayan istifa furyası 31 Mart yerel seçimlerinin ardından devam etti. İYİ Parti olağanüstü kurultayında Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkan seçilmesinin ardından da istifalar gelmeye devam ediyor.

Son olarak İYİ Parti’den Adana Milletvekili seçilen Bilal Bilici de partisinden istifa etti. Bilici, istifasını X hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Bilici’nin paylaşımı şu şekilde:

“Değerli kamuoyuna,

2023 yılında gerçekleşen seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili seçildim. Geçtiğimiz süre içerisinde milletimiz ve partimiz için elimden gelen çabayı sarf ettim.

İYİ Parti ailesinin bir üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde çok değerli dostlar edindim. Başta İYİ Parti’ye oy vermiş Adanalı hemşehrilerim olmak üzere teşkilatlarda hiçbir karşılık beklemeden sadece vatan sevgisi ile görev yapan herkese bana olan destekleri için gönülden teşekkür ederim.

Geldiğimiz noktada bu çatı altında faydalı olamayacağımdan istifa ettiğimi belirtiyorum.”

Bilici’nin istifasıyla İYİ Parti’nin TBMM’deki milletvekili sayısı 37’ye düştü.

İYİ Parti’de bir üst düzey istifa daha!

Kaynak: HABER MERKEZİ