İYİ Parti: Erdoğan provokasyon mesajı verdi

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2021 Cuma 2:36 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 Cuma 2:37 pm

İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İkizdere seyahatinde yaşananlara ilişkin Erdoğan’ın provokasyon mesajı verdiğini söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Rize’nin İkizdere ve Çayeli ilçesinde yaşanan saldırılara ilişkin basın açıklaması yaptı. Toplantıda, Meral Akşener’in Rize seyahatinde yaşanan olaya ilişkin “ucuz provokasyona” rağmen halkın Akşener’i sahiplendiğini ve sokaklarda “Cumhurbaşkanı Sayın Meral Akşener” sloganıyla yolcu edildiğini belirtti.

“ERDOĞAN PROVOKASYON MESAJI VERDİ”

Tatlıoğlu, 20 yıllık iktidarın ayakta kalmak için ucuz provokatör taktiklere ihtiyaç duymasından dolayı üzüntü duyduklarını belirterek sosyal medya paylaşımları ve pankartları içeren bazı fotoğrafları gösterdi. Bu fotoğrafların provokatif yapının nereden kaynaklandığını gösterdiğini dile getiren Tatlıoğlu, “Üzüldüğümüz şey Sayın Cumhurbaşkanının siyasette kullandığı dildir. Türkiye’nin birliği ve dirliğinden sorumlu ve sembol ismi olması gereken Sayın Erdoğan’ın nasıl bir nifak ve provokasyon mesajı verdiği hepimizin malumudur.” dedi.

Provokasyon sonrasında Akşener’den açıklama