İTO Genel Sekreteri’nin eşi ve iki çocuğu depremde yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 30 Ekim 2020 Cuma 10:44 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2020 Cuma 11:33 pm

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu İzmir’de meydana gelen depremde yaşamını yitirdi.

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğunun, bugün İzmir’de meydana gelen depremin ardından enkaz altında kaldıkları ve hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Üzücü olaya ilişkin Türk Tabipleri Birliği’nden (TTB) de açıklama geldi. TTB’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda “Acımız tarifsiz, hepimizin başı sağolsun” denildi.

TTB’nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel’in değerli eşi ve iki çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun. Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz.”

EGE ILGAZ YÜKSEL İÇİN ÖĞRETMENLERİNDEN MESAJ

Yüksel’in 2 çocuğundan biri olan İstanbul Erkek Lisesi ve Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel’in yaşamını yitirmesine ilişkin okulundan ve öğretmenlerinden mesaj geldi. Genç yaşta hayatını kaybeden Ege Ilgaz Yüksel’in robot takımı kaptanı ve mekanik ve elektronik dereceleri olduğu öğrenildi.

İzmir’de 6,9’luk deprem, binalar yıkıldı… 12 kişi hayatını kaybetti yüzlerce yaralı var