İtfaiye aracının altında kalmaktan son anda kurtuldu

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2021 Perşembe 12:34 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2021 Perşembe 12:34 pm

Sultangazi’de patenle yola çıkan iki çocuktan biri, yangına giden itfaiye aracının altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sultangazi Dökümcüler Sitesi’nde bulunan bir iş yerinde yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri, olay yerine ulaşmak için harekete geçti. Tam kapanmaya rağmen sokakta paten yapan iki çocuk, çıkan siren sesleri üzerine kenara çekilerek yangına hızla giden araçların gitmesini bekledi. Çocuklardan biri kısa bir süre sonra aniden yola fırlayarak, geriden gelen merdivenli itfaiye aracını fark etmedi. Çocuk, anlık bir hamle yapıp sola kaçarak, aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

TEHLİKELİ ANLAR KAMERADA

Çocuğun tehlikeli anları bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yolda paten yapan iki çocuğun siren çalarak gelen itfaiye aracını fark ederek kenara çekildiği ve bir itfaiye aracı geçtikten sonra aniden yola fırlayan patenli çocuklardan birinin geriden gelen merdivenli itfaiye aracının altından kalmaktan son anda kurtulduğu görülüyor.

Öte yandan itfaiye ekipleri, adrese ulaştıktan sonra yangına müdahale ederek söndürdü.