İstiklal’de para saçan Onlyfansçı: Beni hiçbir etkinlikte yüzü açık göremeyeceksiniz

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 5:15 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 5:34 pm

İstiklal Caddesi’nde dolar dağıtan OnlyFans yayını yapan grupta yer alan bir kişi gözaltına alınmadan önce  verdiği röportajda “Çevremdeki herkes bu işle uğraştığımı biliyor ancak beni hiçbir etkinlikte yüzü açık göremeyeceksiniz.” dedi.

OnlyFans içerik üreticileri olduğu ortaya çıkan yüzü maskeli bir grup İstanbul’un en işlek yeri olan İstiklal Caddesi’nde dolar dağıtıp o anlar sosyal medyada paylaştı. Görüntülere sosyal medyada büyük tepki geldi. Gelen tepkilerin ardından yapılan operasyonda 13 kişi yakalandı.

Gözaltına alınmadan önce grupta yer alanlardan biri Webtekno’ya röportaj verdiği ortaya çıktı. Röportaj sırasında da maskeyle yüzünü gizleyen kişi “Gizli kalmak istemenizin nedeni, bu işi yapmaktan utanıyor olmanız mı?” sorusuna şöyle cevap verdi:

‘GİZEMLİ ATMOSFERİ ZEDELEMEKTEN ÇEKİNİYORUM’

“Birçok içerik üreticisinin yüzünü gizlemesinin sebebi bence utanç değil. İnsanların onlara göstereceği tepkiler. Tabii benim durumum biraz daha farklı. Çünkü ben normal hayatımda saygı gören bir iş adamıyım. Gerçek hayattaki kimliğimle bilinirsem buradaki yarattığım gizemli dünya atmosferini zedelemekten çekiniyorum. Çok yakın bir arkadaşımın da sonra eş cinsel olduğunu 8 yıl öğrendim. İnsanların gizli arzuları sadece tanınmadıkları ortamlar arasında çıkıyor. Gizem yaratmamdaki sebep de tamamen bu. Çevremdeki herkes bu işle uğraştığımı biliyor ancak beni hiçbir etkinlikte yüzü açık göremeyeceksiniz.”

‘AKTİVİST BAŞARI GÖSTERMENİN EYLEMİYDİ’

“Toplum tarafından rencide edici bulunan bu eylemi yapma nedeniniz tam olarak neydi?” sorusunu ise, “Biliyorsunuz ki OnlyFans’a erişim engeli getirildi. Ben özgürlüğe ve sınırlara saygı duyulması gerektiğini savunuyorum. Normal zamanda sokakta gördüklerinde linçleyecekleri, belki ayıplayacakları insanların elinde para olduğundan sokakta hiçbir sorun yaşamadan yürüdüler. Çünkü insanlar paranın nereden geldiğiyle ilgilenmiyorlar. Bu fiiliyat, cinsiyet eşitsizliğini, cinsel yönelimlerin ve toplumsal konularda aktivist bir başarı göstermenin eylemiydi bir noktada.” diyerek cevapladı.

İstiklal’de dolar saçıp video çekenlere operasyon: Gözaltına alındılar

Taksim’de para saçan OnlyFansçılar yakalanmadan önce parti yapmış