Ece Üner’in programındaki istifa depremiyle ilgili açıklama

Yayın tarihi: 3 Eylül 2021 Cuma 7:05 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2021 Cuma 7:36 pm

Kanal D’ye transfer olarak ‘Ece Üner ile Susma’ programını sunmaya başlayan Ece Üner’in programında 7 gazeteci, olayların manipüle edildiğini ve reyting uğruna çarpıtıldığını iddia ederek program ekibinden istifa etmişti. Konuya ilişkin açıklama yapım şirketi Bloom Medya’dan geldi.

Haber programı formatının dışında bir programla ekranlara gelen Ece Üner’in ‘Ece Üner ile Susma’ adlı programında istifa depremi yaşanıyor. MedyaTava’nın haberine göre 7 gazeteci olayların manipüle edildiğini, reyting uğruna çarpıtıldığını iddia ederek program ekibinden istifa etti. İstifa eden 7 gazetecinin arasında ekibin şefi, deneyimli gazeteci Gökhan Kayış’ın da olduğu öğrenildi. Kayış en son, kapanan Olay TV’de sabah haberlerini sunuyordu. İstifa eden bir başka isim de yine Olay TV ekibinden muhabir Ayça Özkan oldu.

Ece Üner’in programında istifa depremi! Olaylar çarpıtılıyor iddiası

AÇIKLAMA GELDİ

MedyaTava’da yer alan habere göre Ece Üner bugünkü programda iddialara değinmezken, Bloom Medya ise haberle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

“Bloom Medya olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile susma Programı hakkında dün bazı haber mecralarında yayınlanan asılsız iddialardan büyük hoşnutsuzluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Programda yer alan konular, içeriğimiz gereği katılan kişilerin kendi iddialarını ve yaşadıklarını yansıtmaktadır. Programımızda hiç bir şekilde manipülasyona yer verilmemektedir. Bu durum zaten gerçek kişi ve olayların yer aldığı programımızın içeriğine ters düşmektedir. Yapılan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını önemle belirtmek isteriz”

ECE ÜNER’İN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Ece Üner konuya ilişkin bir açıklama yapmadı ancak Twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Program ekibiyle birlikte toplu çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Üner, “Tam kadro yola devam” ifadelerini kullandı.