İstek parça tartışması kavgaya dönüştü

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 9:39 am - Güncelleme: 21 Mart 2022 Pazartesi 9:39 am

İstanbul’da bir türkü evinde başlayan istek parça tartışması kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kavga eden taraflar birbirine bardak ve sandalye fırlatırken yaşanan anlar bir müşterinin cep telefonu tarafından kaydedildi.

İstanbul Ataşehir’de bir müşterinin istek parça talebiyle başlattığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şişe, sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada, 1 kişi yaralandı. Yaşanan anlar, bir müşterinin cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İddialara göre, sahneye çıkan Türkücü Azad Doğanay, programı sırasında bir müşteriden gelen istek türküyü seslendirmeye başladı. Bu sırada başka masada bulunan müşteriler, istek türküyü beğenmeyerek tepki gösterdi.

Azad Doğanay türküyü söylemeye devam edince gerginlik yaşandı. Sözlü başlayan tartışma bir anda şişelerin, sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. İstek türküyü beğenmeyen grup, masalarındaki her şeyi sahneye attı.

Çıkan kavgada, türkücünün kardeşi Çetin Doğanay bıçakla elinden yaralandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kavgaya karışan kişileri gözaltına aldı.

İnternet fenomeni Yunus Dönertaş’ın ağabeyi sessizliğini bozdu