İşte yılın transfer sürprizi! Arda Turan’ın yeni takımı…

Yayın tarihi: 7 Ocak 2019 Pazartesi 7:54 am - Güncelleme: 7 Ocak 2019 Pazartesi 7:59 am

Süper Lig’de transfer bombaları peş peşe patlarken flaş bir haber daha geldi. Robinho ve Serdar Taşçı transferlerini bitiren Medipol Başakşehir’de yılın transfer sürprizi Arda Turan.

2019 transferde hareketli başladı. Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş derken, kulüpler kıyasıya bir yarış halinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yılın transfer sürprizi ise Medipol Başakşehir’de kiralık olarak foma giyen Arda Turan ile geldi. İşte detaylar…

İddiaya göre formayı Napoleoni’ye kaptıran Arda Turan’nın bir de üzerine Robinho’nun da alınmasıyla Başakşehir’de forma giyme şansı kalmadığına inandığı için ayrılmak istiyor. Arda Turan bu durumu yakın dostu olan Burak Yılmaz’la da paylaştı.

BURAK ÖNERDİ, GÜNEŞ ONAYLADI
Burak’ın tavsiyesi Şenol Güneş’in onayıyla siyah-beyazlı yönetim Arda Turan ile görüşmelere başladı.

Gökhan Töre’nin kadro dışı bırakıldığı, Q7’nin son anda yönetim kararıyla kampa götürüldüğü, Babel’in sözleşme yenilemediği, Lens’in ise beklentilerin çok uzağında kaldığı dönemde Arda Turan ismi Güneş’in kulağına hoş geldi.

BEŞİKTAŞ FORMASIYLA POZ
Daha önceki dönemlerde Arda Turan ile Beşiktaş arasında bir yakınlaşma olmuştu. Hatta Arda siyah-beyazlı formayla poz dahi vermişti.

Kaynak: Fotomaç