İşte yandaş medyanın montajlayarak hedef gösterdiği Can Ataklı’nın sözlerinin tamamı

Yayın tarihi: 5 Ocak 2021 Salı 2:42 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2021 Salı 2:42 pm

Gazeteci Can Ataklı’nın “Tayyip Erdoğan’ın seçimle bu ülkenin başından gitmesi bana pek mümkün görünmüyor” sözlerine ilişkin soruşturma başlatıldı. Ataklı kendisine soruşturma açıldığını da yandaş Sabah gazetesinden öğrendi. İşte montajlanarak verilen Can Ataklı’nın sözlerinin tamamı.

Daha önce bir çok defa hedef gösterilen TELE1 programcısı gazeteci Can Ataklı yine trollerin saldırısına uğradı. Yandaş medyada YouTube kanalında söylediği sözleri montajlanarak verilen Can Ataklı hakkında da soruşturma başlatıldı. Fakat Can Ataklı’nın yayınladığı videonun tamamı izlenince sözlerinin çarpıtıldığı ortaya çıktı.

Yandaş Sabah duyurdu: Can Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı

Can Ataklı paylaştığı videoda “Bugünkü sohbetimi yine eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde yaptım. AKP genel başkanının artık neredeyse parlamentoya hatta halka bile ihtiyacı kalmadı bana göre. Devletin tüm kurumlarıyla birlikte kılcal damarlara kadar hakim durumda artık. Bundan sonra bir seçim olur olmasına da bu seçim Erdoğan’ın kazanmayı önceden garantilediği bir baskın seçim olur. Daha sonraki seçimler tıpkı Suriye, Irak seçimleri gibi olur. Peki “Erdoğan seçimle gitmez” ne demek? Erdoğan nasıl gider? Bunları da sohbetimde anlatıyorum.” notunu düştü.