İşte Ünal Karaman’ın yeni adresi…

Yayın tarihi: 2 Mart 2020 Pazartesi 2:03 pm - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 2:27 pm

 İsmail Kartal ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü belli oldu. Trabzonspor’la ilk yarı bitiminde yollarını ayıran teknik direktör Ünal Karaman, Çaykur Rizespor ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladığını açıkladı.

5-2’lik Trabzonspor mağlubiyetinin ardından teknik patron İsmail Kartal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Çaykur Rizespor, yeni hocasını buldu. Karadeniz ekibi, takımı Ünal Karaman’a emanet etti.

Çaykur Rizespor’un yeni Teknik Direktörü Ünal Karaman, düzenlenen törende 1.5 yıllık mukaveleye imzasını attı. Karaman, “Bütün ve bir olabilirsek aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birbirimizi daha da güçlendirerek hak ettiğimiz başarıya ulaşacağız” dedi.

Fanatik haberine göre; Çaykur Rizespor, yeni Teknik Direktörü Ünal Karaman ile 1.5 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Karaman için Çaykur Didi Stayumu’nda düzenlenen imza törenine, Başkan Hasan Kartal, yöneticiler ve çok sayıda taraftar katıldı. İmza töreninin ardından yönetim kurulu ve Ünal Karaman Çaykur Didi Stadyumunda taraftarlarla buluştu.

 

Yeni Malatyaspor yeni teknik direktörünü açıkladı!

 

Cristiano Ronaldo’nun annesi felç geçirdi!