İşte Samsung’un müthiş planı

Yayın tarihi: 28 Eylül 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 26 Eylül 2021 Pazar 1:14 pm

Note serisi S serisi ile birleşiyor! İşte Samsung’un müthiş planı. Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung her yıl iki farklı kategoride amiral gemisi modeli üretiyordu. S ve Note serileri.

S serisinin yeni cihazları her yılın ilk çeyreğinde raflardaki yerini alıyordu. Note serisi ise ağırlıklı olarak yılın ikinci yarısında tanıtılıyordu. Fakat Samsung’un Z serisini oyuna sürmesiyle birlikte roller değişti. Pek çok kişi Samsung’un Z serisini Note serisinin yerine düşündüğünü sanıyordu. Fakat durum pek de öyle değil diyebiliriz.

 

 Samsung

Yayınlanan son raporlara göre önümüzdeki yıl tanıtılacak olan S serisi modellerde stylus pen desteği de bulunacak. Aslında bu bizim için çok da şaşırtıcı bir haber değil. Keza geçtiğimiz yıl satışa çıkan S serisi cihazlarda da stylus pen desteği bulunuyordu.

Fakat bu yıl gelecek olan S serisi modellerde stylus pen desteğinin yarı sıra s-pen yuvası da bulunacak. Yani aynı Note modellerinde olduğu gibi S serisinde de s-pen yuvası yer alacak. Bu bizim için yeni bir haber. Görünen o ki Note serisi ismi değişmiş bir şekilde S serisinde karşımıza çıkmaya devam edecek.

Xiaomi Civi’nin bazı özellikleri netleşti