İşte Samsung’un merakla beklenen modeli Galaxy S25’in özellikleri!

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2024 Cuma 1:02 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2024 Cuma 1:03 pm

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen Galaxy S25 Ultra’nın özellikleri ortaya çıktı. Söz konusu telefon  tasarım, performans ve kamera yönünden büyük iyileştirmeler içeriyor. Peki, Galaxy S25 Ultra’nın özellikleri neler? İşte detaylar…

Teknolojinin dev isimlerinden olan Samsung, Galaxy S25 Ultra’nın özellikleri ortaya çıktı. Ice Universe’in paylaştığı bilgilere göre, Samsung batarya ve şarj hızında bu modelde de bir geliştirme sunmayacak. Bununla beraber bu Samsung’un bu konuda geliştirme yapmadığı beşinci yılı olacak. En son Galaxy S20 Ultra modelinde 5000mAh pil ve 45W hızlı şarj özelliğine geçildi.

S24’TEN DAHA UZUN KULLANIM SÜRESİ

Samsung’un rakiplerinin telefon modellerinde 5000 mAh üzerinde bataryalar mevcut. Söylentilere göre önümüzdeki yıl, bu şirketler üst düzey telefonlarında 6000mAh pil kullanmaya  başlayacaklar. DonanımHaber’den Erkan Calp’ın haberine göre S25 Ultra, güç tasarrufu sağlayan işlemcisi sayesinde bir önceki model S24’ten daha uzun kullanım süresine sahip olabilir. Telefonda Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinin olması beklentiler arasında.

7 YIL BOYUNCA GÜNCELLEME ALMASI BEKLENİYOR

S25 Ultra’nın tasarım özellikleri arasında yeni kavisli arka tasarımı, 200 MP ana kamera ve üç farklı 50 MP ultra geniş telefoto ile süper telefoto kamera yer alıyor. Android 15 tabanlı One UI 7.1 yazılımıyla gelecek olan telefonun 7 yıl boyunca android işletim sistemi güncellemelerini alması bekleniyor.

 

Samsung yeni telefonunda insanların hayatını kurtaracak özellik getiriyor

SNAPDRAGON 8 GEN 4 İŞLEMCİSİNİN ÖZELLİKLERİ

3.80 – 4.30 GHz’e yakın hız seviyesi.
10 W civarında güç tüketimi.
TSMC N3E Uyumlu fabrikasyon.
NPU (sinir işlem birimi) ile yapay zeka desteği.
NUVIA Phoenix M çekirdekli yapı
Snapdragon X Elite’ta kullanılan Oryon CPU

 

Kaynak: DonanımHaber