İşte Rambo Okan’ın Trabzonspor bayrağını kestiği anlar

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 9:17 am - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 9:17 am

“Rambo Okan” olarak bilinen Fenerbahçe’nin amigosu Okan Güler’in 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılı olan Trabzonspor’un şampiyonluk bayrağının iplerini kestiği anlara ait olan görüntüler ortaya çıktı. Polisin görüntüleri inceledikten sonra Rambo Okan’ı gözaltına aldığı bildirildi.

Trabzonspor’un şampiyonluğu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan bayrağı indirmeye çalışırken gözaltına alınan Rambo Okan’ın o anları cep telefonu ile kaydettiği anlaşıldı. Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonu şampiyonu olan Trabzonspor’un bayrağı 1 Mayıs günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asıldı.

Sabah saatlerinde bir kişinin Trabzonspor bayrağının iplerini kestiği görüntüleri inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Olayın şüphelisi olan ‘Rambo Okan’ lakaplı, Okan Güler aynı gün Küçükçekmece ilçesinde yapılan çalışma sonucu gözaltına alındı.

BEN YAPTIM DEDİ

Gözaltına alınan şüpheli köprüdeki olayı gerçekleştirip gerçekleştirmediği sorulduğunda ise köprüde bayrak iplerini kendisinin kestiğini söyledi. Gözaltına alınan “Rambo Okan” lakaplı Okan Güler, Çengelköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

VİDEOSUNU DA ÇEKMİŞ

Okan Güler’in köprüde Trabzonspor bayrağını bıçakla kestiği anları da kayda aldığı ortaya çıktı.

Rambo Okan, köprüdeki Trabzonspor bayrağını indirmeye çalışırken gözaltına alındı