İşte Okan Buruk’un atılma nedeni

Yayın tarihi: 24 Aralık 2020 Perşembe 10:08 am - Güncelleme: 24 Aralık 2020 Perşembe 10:09 am

Süper Lig’in  14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile karşılaşan Başakşehir’de Teknik Direktör Okan Buruk kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Buruk kırmızı kart görmesinin nedeninin “4. hakem benim kolumdan çekti, ben de ‘Kolumu bırak’ dedim, bu yüzden bana kırmızı kart gösterdi” sözleriyle açıkladı.

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, oyundan ihraç edilmesinin nedenini açıkladı. Hakeme herhangi bir hakareti olmadığını söyleyen buruk, “4. hakem benim kolumdan çekti, ben de ‘Kolumu bırak’ dedim, bu yüzden bana kırmızı kart gösterdi.” ifadelerini kullandı. Okan Buruk, Rafael’in kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından sarı kart görmüş ve ardından ikinci kez sarı kart görerek kırmızı kart ile cezalandırılmıştı.

“YENİ KURAL İCAT ET”

Başarılı teknik adamın maç esnasında, 5 dakika içinde Rafael ve İrfan Can’ı oyundan atan hakem Bahattin Şimşek’in kararlarına sinirlenerek, “Çıkın sahadan, çekilin” dediği ve. 47 yaşındaki teknik adamın ayrıca maç içinde, “Yeni kural icat et, ikinci sarıdan penaltı ver” dediği öne sürülmişti. Maçın hakemi Bahattin Şimşek, Okan Buruk ile birlikte Başakşehir’de Rafael ve İrfan Can Kahveci’ye de kırmızı kart gösterdi.