İşte Kayyum’un bıraktığı makam odası: Özel banyo bile yaptırmış

Yayın tarihi: 16 Nisan 2019 Salı 4:59 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2019 Salı 4:59 pm

HDP’li başkanlar mazbatalarını almaya başladı. Bugün mazbatasını alarak göreve başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı, kayyımın makamında yaptığı lüks harcamaları teşhir ederek, “Halkın parasıyla kendine saray yaptırmış” dedi.

Diyarbakır’da HDP’den seçilen belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı. Merkez Sur, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinin ardından bu sabah Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ve meclis üyeleri mazbatasını alarak göreve başladı. Kayyum makam Kayyum makam

Selçuk Mızraklı, mazbatalarını dün alan ilçe belediye başkanları, HDP’li milletvekilleri, Barış Anneleri ve Meclis Üyeleri ile YSK’ye gitti. Mazbatasını alan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, daha sonra belediye binasına geçti. Eşbaşkan Hülya Alökmen Uyanık ve bazı belediye meclis üyeleri ise KHK ile ihraç oldukları gerekçesiyle mazbata alamadılar.

AKP’nin kazandığı Çekmeköy’de seçim usulsüzlükleri gün yüzüne çıktı

Kutlamaları kabul eden Mızraklı, ardından makam odasına geçti ve karşılaştığı lüks manzarayı, “Halkın parası ile kendilerine saraylar yapmışlar… Bütün israf ve şatafatlarını halka tek tek göstereceğiz. Sözde başkanlık odası!” notuyla Twitter hesabından paylaştı.