İşte Hamas’ın esir tuttuğu ABD’lilerin serbest bırakıldığı anlar

Yayın tarihi: 21 Ekim 2023 Cumartesi 6:01 pm - Güncelleme: 21 Ekim 2023 Cumartesi 6:01 pm

Hamas’ın İsrail’den esir aldığı 2 ABD vatandaşının serbest bırakılma görüntüleri yayımlandı.

Hamas 7 Ekim’de İsrail’e başlattığı saldırıda esir aldığı 2 ABD vatandaşını serbest bıraktı. Serbest bırakılan anne kızın Kızılhaç’a teslim olduğu kimliklerini ise Judith Raanan (anne) ve Natalie Raanan olduğu açıklandı. Anne – kızın serbest bırakılmasının görüntüleri servis edildi. Görüntülerde  anne kız askerler eşliğinde bir araçtan inerken görülüyor.

Hamas iki ABD’li rehineyi serbest bıraktı! Anne ve kızı Kızılhaç’a teslim oldu

BABA KONUŞTU

Natalie Raanan’ın

ABD’nin Chicago eyaletinde yaşayan babası Uri Raanan, televizyonda Hamas tarafından esir alınan bir anne ve kızın serbest bırakıldığı haberini gördüğünde bunların kendi kızı ve kızının annesi olmasını umduğunu söyledi. Anne ve kızının neden serbest bırakıldıklarını bilmediğine işaret eden Raanan, Natalie Raanan’ın elindeki “küçük bir çizik” dışında bir zarar görmediğini aktardı.

71 yaşındaki baba, Natalie ve annesinin Tel Aviv’deki akrabalarının yanına gideceklerini ve gelecek hafta da ABD’ye geleceklerini tahmin ettiğini ifade etti.

Natalie’nin erkek kardeşi Ben Raanan, olaylar meydana gelmeden önce kız kardeşi ile benzer dövmeler yaptırma planları olduğunu, bu hafta da onun ismi olan bir dövme yaptırdığını belirtti.