İşte Fatih Terim’in ajandası! 2 Ocak’tan itibaren…

Yayın tarihi: 31 Aralık 2018 Pazartesi 7:02 am - Güncelleme: 31 Aralık 2018 Pazartesi 7:02 am

Florya’da 2 Ocak’ta işbaşı yapacak deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim, yönetimle transfer dosyasını masaya yatıracak. Serdar krizini çözecek. Ozan’ın gidişini önlemeye çalışacak. Maicon ve Rodrigues için karar verecek.

Sözcü’nün aktardığına göre, devre arası tatili için ABD’ye giden, burada kızı Merve Çetin’i ziyaret edip torunu Yaman Çetin ile zaman geçirerek moral depolayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2 Ocak Çarşamba günü İstanbul’a gelerek Florya’da mesaiye başlayacak.

Deneyimli hocanın ajandasında ise çözmesi gereken birçok konu birikti.

İşte o sorunlar:

YÖNETİMLE TRANSFER ZİRVESİ

Sezon başında istediği transferler yapılmadığı ve özellikle golcü alınmadığı için yönetime kızgın olan Fatih Terim, öncelikle takviyeler konusunu masaya yatıracak. 2 forvet ve 1 stoper alınmasında ısrarcı olan deneyimli hoca, transferde atılan adımlar hakkında bilgi alacak.

SERDAR’IN DERDİNİ DİNLEYECEK

Sivas maçında ‘Sakatım’ diyerek oynamayıp Maldivler’e tatile giden, ardından satış listesine konulunca özür dileyeceğini söyleyen Serdar Aziz’in kaderi Terim’in elinde. Deneyimli hoca önce oyuncusunu dinleyecek. UltrAslan’ın da bağışlanması için devreye girdiği Serdar krizinde Terim’den af kararı çıkması bekleniyor.

OZAN’I KALMAYA İKNA EDECEK

Fatih Hoca, sözleşmesinde serbest kalma maddesi olan Dortmund’un istediği Ozan Kabak ile bir araya gelecek. Terim genç yıldız adayını, kalmasının gelişmesi için daha yararlı olacağını anlatarak gitmesini önlemeye çalışacak. Ozan’ın da ayrılmak istemediği ve geleceği ile ilgili kararı bu zirve sonrası vereceği kaydediliyor.

GİDECEKLERE KARAR VERECEK

“Değerini bulan her oyuncu satılabilir” diyerek yönetimin elini rahatlatan Terim, oyunculara gelen önerileri gözden geçirecek. Al İttihat’ın ilgilendiği Rodrigues ve Maicon başta olmak üzere teklif gelen oyuncularla görüşecek olan Galatasaray’ın hocası ayrılmak isteyene yol verecek.

2. YARIYI PROGRAMLAYACAK

Saha dışının yanı sıra saha içindeki konular da Fatih Terim’in dönüşünü bekliyor. 5-11 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılacak kamp sonrası maç trafiğine göre takımın çalışma ve dinlenme rogramı belirlenecek. Fatih Terim, kupa ve lig karşılaşmalarında hangi oyunculara şans vereceğini kararlaştıracak.