İşte Erdoğan’ın paylaştıktan hemen sonra sildiği tweet!

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2020 Perşembe 7:55 pm - Güncelleme: 3 Temmuz 2020 Cuma 9:06 am

Sosyal medya konusunda dün yaptığı açıklamalar büyük tartışma yaratan Erdoğan’ın Twitter hesabından yapılan bir paylaşım anında silindi.

Ankara’da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya konusunda yaptığı açıklamalar gündem oldu. Cumhurbaşkanı dün yaptığı açıklamada, sosyal medya mecralarının tamamen kapatılabileceği yönünde açıklamalar yapmış ve kızı Esra Albayrak’a yönelik hakaret içeren paylaşımlara sert tepki göstermişti.

Cumhurbaşkanı bu açıklamalarını yaparken sosyal medya hesabından da, “İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Hukuki düzenleme tamamlandığında, erişim engeli ile adli ve mali yaptırımlar dahil her türlü yöntemi devreye sokacağız” şeklinde bir mesaj paylaşıldı. Fakat Erdoğan’ın paylaşımı yapıldıktan hemen sonra silindi.

 

Daha sonra, “Dünyaya gözlerini henüz açmış bir bebek üzerinden, ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde her birinden işledikleri suçun hesabını elbette soracağız” ifadeleri paylaşıldı.

 

ANADOLU AJANSI DA SİLDİ

Öte yandan Anadolu Ajansı da İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Cumhurbaşkanı sosyal medyayla ilgili açıklamalarının çarpıtılmaya çalışıldığı yönündeki açıklaması sonrasında Erdoğan’ın konuşmasından birebir aktardığı tweet’i sildi.