İşte Ersun Yanal’ın Fenerbahçe reçetesi!

Yayın tarihi: 13 Aralık 2018 Perşembe 7:21 am - Güncelleme: 13 Aralık 2018 Perşembe 7:21 am

Sarı-Lacivertliler’in kadro yetersizliği, herkesin konuştuğu bir sorun. Ersun Yanal, takımı hızla toparlayarak üst sıralara taşımak adına 4 transfer yapılmasını acil olarak görüyor.

Fanatik’ten Mehmet Ali Sabuncu’nun haberine göre, Yanal’ın ilk talebi, Skrtel’i tamamlayacak bir stoper. Orta sahada ise takımı ileriye taşıyıp, oyun kurucu rolünü üstelenecek bir ‘8 numara’ istiyor. Kanat rotasyonunu artıracak, her iki kenarda da oynayabilecek bir takviye ile skorer bir forvet de Ersun Yanal’ın diğer talepleri arasında yer alıyor.

‘CEZALARI BANA BIRAKIN’
Ersun Yanal’ın yönetimden bir diğer talebi, disiplinsiz oldukları ve sorun çıkardıkları gerekçesiyle yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan isimler. Sezon başında Ozan Tufan Dereağzı’na gönderilmişti. Ardından Volkan Demirel, Aatif ve Nabil Dirar, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun yanına katıldı. Ersun Yanal, bu futbolcularla ilgili kararın kendisine bırakılmasını istedi.

Yanal, 4 oyuncuyla görüştükten sonra kendilerini yeniden takıma kazandırıp kazandıramayacağına karar verecek.

COMOLLİ İLE DEVAM
Yapılan ilk görüşmede, Ersun Yanal’ın Damien Comolli’yi istemediği iddia edilmişti. Ancak bunun doğru olmadığı kaydedildi. 56 yaşındaki teknik adam, Fransız sportif direktörle çalışma konusunu dert etmiyor. Buna rağmen özellikle yapılacak transferler konusunda ilk söz hakkının kendisinde olması gerektiğinin altını çizdi.

Ali Koç, taraftarın hedef adam haline getirmesine rağmen Comolli’nin hep arkasında durdu. Ancak başkanın, Yanal’dan gelen bu isteğe sıcak baktığı öğrenildi. Comolli’nin nasıl tavır alacağı ise merak konusu.